Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
Telefoonnummer 0493-74 10 11

Bezoek ons, op afspraak, in onze showroom

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Brugstraat 18, 5712 AZ in Someren.

Van maandag tot en met zaterdag bent u welkom zonder afspraak tussen 11.00 en 15.00 uur. Wilt u op een ander tijdstip komen? Geen probleem maar laat het ons even weten. Telf. 0493-74 10 11.

Alle badkamermeubels, wasbakken, waskommen en mozaïektegels zijn ruim voldoende op voorraad en kunnen in de meeste gevallen direct worden meegenomen.

Een aantal van onze badkamermeubelen dient vooraf gecontroleerd en afgemonteerd te worden. En in het geval dat er meerdere meubelen besteld worden dienen deze op kleur en houttekening uitgezocht te worden. Het is hierdoor niet altijd mogelijk om een bestelling direct uit te leveren.

Als u al een specifiek meubel in gedachte hebt is het mogelijk om deze alvast vrijblijvend gereed te zetten. U bent er dan zeker van dat u het meubel direct kunt meenemen.

 

 

Natuurlijk onderscheidend in badkamer inrichting. Een onderscheidende collectie mozaiktegels, wasbakken, waskommen en badmeubelen vindt u bij www.badkamerexclusief.nl. Alles actueel online in onze webshop

Showroom

Van maandag tot en met zaterdag open van 11.00 - 15.00 uur. Wilt u buiten deze tijden komen, maak dan even een afspraak. Tel. 0493-741011 of per e-mail.

Van ontwerp tot product

Al onze modellen zijn op maat ontworpen en ontwikkeld door BadkamerExclusief. Onze werkplaats in Indonesie maakt gebruik van authentieke traditionele methodes.

Meer informatie

Onze klanten geven ons een:

9.4star

Hieronder vindt u de 2 meest recente reviews. Klik op de link hieronder om alle reviews te bekijken.

Zeer ruim en uniek aanbod

Ze hebben een fijne service waarin ze met jou meedenken. Ze hebben ook een zeer ruim en uniek aanbod.

Rivierkommen