Telefoonnummer 0493-74 10 11

Bezoek ons, op afspraak, in onze showroom

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Brugstraat 18, 5712 AZ in Someren. (gebruik voor de navigatie nr. 12)

Van maandag tot en met zaterdag bent u welkom zonder afspraak tussen 11.00 en 15.00 uur. Wilt u op een ander tijdstip komen? Geen probleem maar laat het ons even weten. Telf. 0493-74 10 11.

Openingstijden tussen Kerst en Nieuwjaar.
Zaterdag 23 december geopend van 11.00 tot 15.00 uur.
1e en 2e Kerstdag gesloten. Woensdag 27 t/m zaterdag 30 december geopend van 11.00 tot 15.00 uur.
Maandag 1 januari 2018 gesloten.
Vanaf dinsdag 2 januari zijn we weer gewoon open.

We wensen u prettige feestdagen en een Gezond en Gelukkig 2018 toe. Ook in 2018 staan we weer graag voor u klaar.

Carnavalsmaandag 12 februari 2018 gesloten.

Alle badkamermeubels, wasbakken, waskommen en mozaïektegels zijn ruim voldoende op voorraad en kunnen in de meeste gevallen direct worden meegenomen.

Een aantal van onze badkamermeubelen dient vooraf gecontroleerd en afgemonteerd te worden. En in het geval dat er meerdere meubelen besteld worden dienen deze op kleur en houttekening uitgezocht te worden. Het is hierdoor niet altijd mogelijk om een bestelling direct uit te leveren.

Als u al een specifiek meubel in gedachte hebt is het mogelijk om deze alvast vrijblijvend gereed te zetten. U bent er dan zeker van dat u het meubel direct kunt meenemen.

 

 

Natuurlijk onderscheidend in badkamer inrichting. Een onderscheidende collectie mozaiktegels, wasbakken, waskommen en badmeubelen vindt u bij www.badkamerexclusief.nl. Alles actueel online in onze webshop

Showroom

Van maandag tot en met zaterdag open van 11.00 - 15.00 uur. Wilt u buiten deze tijden komen, maak dan even een afspraak. Tel. 0493-741011 of per e-mail.

Voor onze openingstijden tussen Kerst en Nieuwjaar, klik hier.

Van ontwerp tot product

Al onze modellen zijn op maat ontworpen en ontwikkeld door BadkamerExclusief. Onze werkplaats in Indonesie maakt gebruik van authentieke traditionele methodes.

Meer informatie

Onze klanten geven ons een:

9.3star

Hieronder vindt u de 2 meest recente reviews. Klik op de link hieronder om alle reviews te bekijken.

Zwarte Waskommen

Zeer goede service, eerst gebeld. medewerker heeft zijn best gedaan om bijna 2 dezelfde kommen bij elkaar te zoeken, lastig want het is natuursteen. Maar...gelukt! Ze zijn werkelijk prachtig. Al met al zijn wij zeer tevreden alsmede het product als de service. Groet Edith Smit

Spiegel

Netjes en goed ingepakt is de spiegel bezorgd. Maar ik vind de bezorgkosten wel erg hoog voor 1 zo’n spiegel...( halen was geen optie...)