Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Verzending

Wilt u uw bestelling laten bezorgen? Wij regelen het voor u!

Bezorgen van uw bestelling

Pakketten tot ongeveer 25 kg worden bezorgd door de medewerkers van DHL. Bestellingen vanaf ongeveer 25 kg worden bezorgd door Transportbedrijf Gebr. Van Eijk uit Asten. Zij komen met een vrachtauto inclusief oplegger en u krijgt uw bestelling dan als colli of op een pallet geleverd.

Indien u rechtstreeks via onze webshop bestelt, worden de bezorgkosten apart gespecificeerd weergegeven. Het is ook mogelijk om via de mail te bestellen en alles van te voren goed af te stemmen. Hiervoor kunt u mailen naar info@badkamerexclusief.nl. Daarnaast is het mogelijk om vooraf telefonisch contact op te nemen. U kunt hiervoor bellen naar 0493-741011. We zien uw bestelling graag tegemoet!

Bezorging door DHL

Tot ongeveer 25 kg wordt uw bestelling bezorgd door een medewerker van DHL. De bezorging van uw bestelling vindt (normaal gesproken) plaats op de eerstvolgende werkdag nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald. U ontvangt van ons een track en trace nummer zodat u uw bestelling kunt volgen. De medewerker van DHL biedt uw bestelling tweemaal aan. De derde keer kunt u uw pakket bij een DHL-distributiepunt bij u in de buurt zelf ophalen.

Bezorging door Transportbedrijf Gebrs. Van Eijk

Wanneer u een groot of zwaar product (zwaarder dan 25 kg) heeft besteld, wordt deze in Nederland en België bezorgd door Transportbedrijf Gebr. Van Eijk of een partner van deze bezorgdienst. Deze bezorgingen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 07.30 en 18.00 uur. Bij een levering door transportbedrijf Gebr. van Eijk nemen we altijd contact met u op om samen een bezorgdag af te stemmen. Daarnaast zal Gebr. van Eijk op de bezorgdag 30 min voor aankomst telefonisch contact met u opnemen. U kunt eventueel ook vanaf 07.30 uur contact opnemen met een medewerker van Gebrs. van Eijk om af te stemmen wat de verwachte bezorgtijd is. Hiervoor kunt u bellen naar 0493-34 88 80. Gebrs. Van Eijk biedt uw zending eenmaal aan. Indien de medewerker uw zending niet bij u achter kan laten worden de verzendkosten nogmaals in rekening gebracht. De levering van uw bestelling vindt plaats tot de voordeur op de begane grond of zover met een elektrische palletwagen mogelijk is.

Let op: Voor bezorging in een groot deel van Amsterdam en op de Waddeneilanden moeten wij u een hoger bedrag rekenen aangezien onze transporteur daar niet mag bezorgen. Uw bestelling dient dan te worden doorgegeven aan een andere distributeur. De extra kosten bedragen dan € 25,00 excl. btw. De hogere tarieven gelden in ieder geval voor de postcodes 1011 t/m 1013, 1015 en 1018 en de Waddeneilanden. Is er in uw straat of omgeving geen vrachtverkeer met truck en trailer mogelijk of toegestaan? Laat dit ons van te voren weten. Wellicht kunnen we daar samen, vooraf, een oplossing voor bedenken.

Bezorging door Transportservice Dachser

Wanneer u een groot of zwaar product (zwaarder dan 25 kilogram) heeft besteld, wordt deze in Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg bezorgd door Dachser. Als extra service wordt u vooraf door een medewerker van Dachser gebeld om een bezorgafspraak te maken. Dit is meestal twee of drie werkdagen nadat uw bestelling bij ons is opgehaald. De levering van uw bestelling vindt plaats met een elektrische palletwagen tot aan de voordeur op de begane grond.

Verzendkosten

Verzendmethode: Verzendkosten:
   
Afhalen Gratis
   
Nederland  
Pakketpost Nederland incl. verzekerde waarde €9,50
Colli Nederland € 27,50
Kleine pallet (ong. 60x80 cm.) Nederland € 34,50
Grote pallet Nederland € 47,50
   
België  
Pakketpost België € 14,50
Colli België € 37,50
Kleine pallet (ong. 60x80 cm.) België € 39,50
Grote pallet België € 52,50
   
Duitsland  
Pakketpost 0-25 kg. Duitsland € 14,50
Colli 25-50 kg. Duitsland € 39,50
Kleine pallet 50-100 kg. Duitsland € 57,50
Grote pallet >100 kg. Duitsland € 69,50
   
Luxemburg  
Pakketpost 0-25 kg. Luxemburg € 19,50
Colli 25-50 kg. Luxemburg € 49,50
Kleine pallet 50-100 kg. Luxemburg € 59,50
Grote pallet >100 kg. Luxemburg € 74,50
   
Oostenrijk  
Pakketpost Oostenrijk € 17,50
Colli 25-50 kg. Oostenrijk € 49,50
Kleine pallet 50-100 kg. Oostenrijk € 79,50
Grote pallet >100 kg. Oostenrijk € 107,50
   
Bij het toevoegen van een product aan de winkelwagen
wordt direct de voordeligste verzendmethode getoond.
 

841 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.7

Hier vindt u de 5 meest recente reviews. Klik op de link hieronder om alle reviews te bekijken.

Bekijk alle reviews
 • Perfect!

  Snelle levering, mooie tegels, aantrekkelijke prijzen.

 • prima service

  een fijn bedrijf met mooie producten, overzichtelijke website met goede info en zeer vlotte levering in degelijke verpakking. TOP

 • .

 • Supersnel en met zorg verpakt

  De levering is supersnel en de tegels waren met zorg verpakt. Nu moeten we nog een keuze gaan maken, want het was een “ proefpakket” De tegels van kiezels en mozaïek zien er erg solide uit, stevig opgezet op een net én op papier, wat net meer stevigheid geeft aan de tegel. Mooie “volle” tegels.

 • snelle levering

  mooie degelijke spiegel, snelle levering, heel goed verpakt

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

0493-74 10 11

Of bezoek onze showroom

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 11.00 tot
15.00 uur. Wilt u op een ander tijdstip komen? Neem dan contact
met ons op om samen een afspraak in te plannen.

Brugstraat 18
5712 AZ Someren
 • Erik van den Burg

  Eigenaar
 • Martin Jeuken

  Eigenaar