Over ons

BadkamerExclusief is onderdeel van JeBuTrading VOF. BadkamerExclusief is in 2010 opgericht door Erik van den Burg en Martin Jeuken. Het begon met een container vol met badkamermeubels, waskommen, mozaïektegels uit Indonesië en een klein voormalig kantoorpand waarin onze voorraad stond en onze meubels presenteerden.

Vanaf het prille begin doen en deden we nagenoeg alles zelf, van de inkoop in Indonesië tot en met de nazorg aan onze klanten. Een belangrijk aspect was natuurlijk vooral de marketing die we ook zelf verzorgden vanuit een kantoortje aan huis. Al snel werd het drukker en drukker en voordat we het wisten was de inhoud van de container verkocht en bestelden we meer producten om aan de vraag te kunnen voldoen. Daarnaast hebben we zelf een lijn badkamermeubels ontwikkeld en hebben we ook ons assortiment uitgebreid met hardstenen wasbakken en waskommen welke we uit China importeerden.

Na een jaar bleek het pand te klein te worden en bouwden we een loods van ruim 200 m2 bij het pand om alle spullen op te slaan. Er vertrokken meer en meer containers en al snel stond deze loods ook helemaal vol.

In 2012 werden er plannen gemaakt voor de bouw van de huidige locatie van BadkamerExclusief. Het doel was een grotere opslagcapaciteit en meer werk en showroom ruimte zodat we makkelijker en efficiënter konden gaan werken.

In september 2013 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Brugstaat 18 in Someren en waren we klaar om verder te groeien. Er werden nieuwe producten ontwikkeld en onze voorraad werd vergroot om sneller te kunnen leveren.

We importeren inmiddels uit Indonesië, China, Vietnam en enkele EU-landen en hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd. Dankzij de nieuwe communicatie mogelijkheden hebben we rechtstreeks en frequent contact met de mensen die deze mooie producten ook maken. Kortere lijnen zijn niet mogelijk. We hebben een hecht en gezellig team met medewerkers die worden ingezet voor de logistiek, marketing, administratie en verkoop. Onze uitdaging is om producten aan te bieden die onderscheidend zijn t.o.v. andere aanbieders. We hebben oog voor detail waardoor we onze klanten goed en op een persoonlijke manier kunnen adviseren.

Waarom BadkamerExclusief?

Doordat BadkamerExclusief zelf haar producten importeert, zijn de meeste van deze producten direct uit voorraad leverbaar. Onze producten zijn allemaal online te bestellen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om onze producten te komen bezichtigen in onze 450 m2 grote showroom. Wij verwelkomen u hier graag voor een persoonlijk advies op maat.

Onze klanten kunnen onze inspanningen en persoonlijke aanpak erg waarderen. Gemiddeld beoordelen zij ons namelijk met een 9,5! Hier zijn wij natuurlijk erg trots op en wij zullen er alles aan doen om deze score te behouden en misschien zelfs nog wel te verbeteren.

Kwaliteit

Nagenoeg alle producten zijn handgemaakt en vervaardigd uit natuurlijke materialen. We hanteren hiervoor onze eigen strenge kwaliteitsnormen.

Onze badkamermeubels zijn gemaakt van teakhout uit de plantages van Perum Perhutani. Deze plantages zijn gecertificeerd door de overkoepelende Indonesische overheid. Vanaf eind 2014 is onze producent, als één van de eerste, SVLK/V-Legal gecertificeerd. Dit houdt in dat alleen het teakhout in onze badkamermeubels is verwerkt dat door de Indonesische overheid is goedgekeurd.

 

765 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

Hier vindt u de 5 meest recente reviews. Klik op de link hieronder om alle reviews te bekijken.

Goed

Goede informatie, korte lijnen en goede informatie over levering.

Verdonk

Zuid-Holland, 08-10-2021

Prima service

Duidelijke website en snelle levering

I.H. Pauw

Egmond Aan Zee, 08-10-2021

Terrazzo Wasbakken

Mooie producten en snelle levering

Diana Hunnekens

Kinrooi, 05-10-2021

Neem contact met ons op
of bezoek onze showroom

Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Openingstijden

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Wilt u op een ander tijdstip komen? Geen probleem, laat het ons even weten.

Erik van den Burg

Eigenaar

Martin Jeuken

Eigenaar