Natuursteen mozaïektegels

Bij BadkamerExclusief bieden we ook een assortiment natuursteen mozaïektegels aan die u zowel op de vloer als op de wand kunt aanbrengen. Onze mozaïektegels zijn samengesteld uit getrommelde marmeren steentjes die zijn verlijmd op een netje. Door het interlock systeem passen alle zijden naadloos aan elkaar waardoor u geen rechte voegen ziet lopen. Dit is ook van toepassing op onze pebble tegels. Dit zijn rivierkeitjes die op dezelfde wijze zijn verlijmd. De tegels zijn zowel voor op vloeren als wanden geschikt.

Mozaiek tegel breuksteen wit 30x30 cm MOZ-W  4,25

Mozaiek Tegel Marmer Wit 30×30 cm Natuursteen | MOZ-W

Mozaiek tegel breuksteen grijs 30x30 cm MOZ-G  4,25

Natuursteen Mozaïek Marmer Grijs 30×30 cm | MOZ-G

Mozaiek tegel breuksteen grijs wit lichtgrijs 30x30 cm  4,25

Mozaïektegel Marmer Grijs Wit Lichtgrijs 30×30 cm | MOZ-GWLG

Mozaiek tegel breuksteen wit rood 30x30 cm MOZ-WR  4,25

Mozaïek tegel Marmer Wit Rood 30×30 cm | MOZ-WR

Pebble tegel mozaïek wit 30x30 cm PEB-W  4,65

Pebble Mozaïek Pebble Stone Wit 30×30 cm | PEB-W

Pebble tegel mozaïek lichtgrijs 30x30 cm PEB-LG  4,65

Pebbles Mozaïek Pebble Stone Lichtgrijs 30×30 cm | PEB-LG

Pebble stone mozaïek tegel antraciet 30x30 cm PEB-G  4,65

Pebble tegels Pebble Stone Zwart 30×30 cm | PEB-Z

Moeller stone care HMK R155 grondreiniger zuurvrij  16,95

Moeller stone care HMK R155 grondreiniger zuurvrij

Moeller stone care HMK-S242 kleurverdiepende bescherming  28,95

Moeller stone care HMK-S242 kleurverdiepende bescherming

Behandelpakket Moeller stone care HMK-S242 kleurverdiepende bescherming  35,95

Behandelpakket Moeller stone care HMK-S242 kleurverdiepende bescherming

Moeller stone care HMK-S234 vlekstop top effect  34,95

Moeller stone care HMK-S234 vlekstop top effect

Moeller stone care HMK-S234 vlekstop top effect behandel pakket  41,95

Moeller stone care HMK-S234 vlekstop top effect behandel pakket

Moeller stone care HMK-P324 edelzeep  13,95

Moeller stone care HMK-P324 edelzeep

Pebble tegels

Kiezel mozaïek is een veel gebruikte term voor pebble mozaïektegels. Onze kiezel mozaïektegels zijn met de hand gemaakt in Centraal Java (Indonesië). Het basismateriaal voor onze kiezel tegels komt uit Sumatra, Java en Oost-Nusa Tenggara. Hier selecteren en gebruiken ze uitsluitend de beste kwaliteit stenen.

Zodra het basismateriaal is geselecteerd, worden alle pebble stenen gewassen en gedroogd. De kiezels zijn nadat ze gedroogd zijn gereed om handmatig te worden verlijmd op netjes in standaard frames. Doordat ze op netjes met een speciaal interlocksysteem zijn verlijmd, zijn de kiezelmatjes gemakkelijk te plaatsen zonder dat de naad zichtbaar is.

Onze pebble stone tegels zijn naast sanitaire ruimtes ook geschikt voor alle andere woonruimtes. Daarnaast worden deze ook vaak in de tuin, onder een overkapping of in een sauna toegepast.

Natuursteen mozaïek

Naast de pebble tegels is ook onze natuursteen mozaïek geproduceerd in Indonesië. De producent van de tegels is een gevestigde naam op het gebied van marmeren mozaïektegels voor zowel binnen als buiten en heeft jarenlange ervaring in het leveren van kwaliteitsproducten voor wereldwijde export. Onze collectie natuursteen mozaïektegels is gemaakt uit gebroken marmer. Nadat het basismateriaal is geselecteerd, worden alle mozaïek stenen getrommeld om ze vervolgens te wassen en in te drogen. Door het trommelen worden alle scherpe kantjes van de mozaïeksteentjes verwijderd. Deze tegels uit mozaïek zijn niet alleen geschikt voor de badkamer en toilet maar ook voor in uw keuken en op uw terras. Deze marmeren mozaïektegels zijn zowel geschikt voor wanden als vloeren. Een vloerverwarming is daarbij ook geen enkel probleem.

Natuursteen mozaïek tegels leggen

De kiezel- en mozaïeksteentjes zijn met een op water gebaseerde flexibele lijm verlijmd op het onder netje. Hierdoor blijven de mozaïektegels flexibel. Daarnaast zijn de matjes door het gebruik van de op water gebaseerde lijm ook nog eens erg duurzaam.

Door het interlocksysteem van onze mozaïek-tegels en pebble tegels is het leggen van de tegels een fluitje van een cent. De tegels sluiten nagenoeg naadloos in elkaar aan en er hoeft geen rekening te worden gehouden met een recht lopende voeg.

De tegels passen altijd aan alle vier de zijdes. Komt u tijdens het leggen niet helemaal uit met de hele tegels? Dan is dit geen enkel probleem. U kunt het laatste stuk namelijk gemakkelijk leggen met losse mozaïeksteentjes.

U kunt er ook voor kiezen om de mozaïektegel op maat te zagen met een tegelzaag. Individuele steentjes zouden eventueel doorgeknipt kunnen worden met een tang.

Bij BadkamerExclusief kunnen wij u garanderen dat al onze mozaïek en pebble stenen 100% natuurproducten zijn en dat deze op geen enkele wijze met chemische middelen zijn bewerkt.

Onderhoud van natuursteen mozaïek

Het onderhouden van natuursteen mozaïek-tegels en pebble tegels is erg gemakkelijk. Voor een goede bescherming adviseren we Moeller Stone Care HMK-S242 te gebruiken. Dit is een kleur verdiepende impregneer die uitermate geschikt is voor het beschermen en impregneren van uw mozaïekvloer in bijvoorbeeld uw badkamer. Door de impregnerende werking wordt het geïmpregneerde oppervlak water en vuil afstotend waardoor het oppervlak sneller en gemakkelijker te reinigen is. Het verbruik is 5 tot 20 m² per liter. Dit verbruik is sterk afhankelijk van de ondergrond.

Wanneer u uw mozaïek of pebble tegels wilt reinigen adviseren de u de grondreiniger Moeller stone care HMK-P324 edelzeep te gebruiken.

Natuursteen mozaïek kopen?

Heeft u een mozaïek of pebble tegel gezien die volledig voldoet aan uw wensen? Dan kunt u deze hierboven eenvoudig bestellen.

Wanneer u liever eerst een persoonlijk advies krijgt, bent u van harte welkom in onze showroom. De actuele openingstijden treft u hier aan.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0493-741011 of stuur een mail naar info@badkamerexclusief.nl.

 

765 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

Hier vindt u de 5 meest recente reviews. Klik op de link hieronder om alle reviews te bekijken.

Overzichtelijke website

Snelle service

Yannic Durinckx

, 03-05-2024

zeer goed contact, snelle levering, product zoals beschreven

Het grootste voordeel is het ontbreken van nadelen

Mariusz Myszkowski

, 28-04-2024

Werkt perfect. Eenvoudig te monteren, schuifsysteem

Eenvoudig te monteren

Fred ten Haaf

, 04-04-2024

Neem contact met ons op
of bezoek onze showroom

Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Openingstijden

Maandag
10:00 tot 16:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 tot 16:30
Donderdag
10:00 tot 16:30
avond op afspraak
Vrijdag
10:00 tot 16:30
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten
alleen op afspraak
Erik van den Burg

Eigenaar

Martin Jeuken

Eigenaar

[]