Verzending

Hergebruik van verpakkingsmateriaal

Niet zo mooi, maar wel duurzaam. Ongeveer 80% van het verpakkingsmateriaal welke wij gebruiken om uw artikel(en) in te versturen, is afkomstig van verschillende bedrijven in onze regio die anders deze materialen zouden weggooien. Zo kan het zijn dat u hergebruikt karton, luchtkussens, PVC schuimplaten, etc. in uw pakket aantreft. Daarnaast hebben we een kartonperforator aangeschaft waarmee we kartonnen dozen omtoveren naar duurzaam opvulmateriaal. Het voordeel van dit materiaal is dat het een kwalitatief hoogstaand opvulmiddel is en dat u het gratis met het oud papier kunt afvoeren waarna het opnieuw gerecycled kan worden. Op deze manier proberen wij ons steentje bij te dragen om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Wij hopen op uw begrip.

Bezorgen van uw bestelling

Wilt u uw bestelling laten bezorgen? Wij regelen het voor u!

Pakketten tot ongeveer 25 kg worden bezorgd door de medewerkers van DHL. Bestellingen vanaf ongeveer 25 kg worden bezorgd door Transportbedrijf Gebr. Van Eijk uit Asten. Zij komen met een vrachtauto inclusief oplegger en u krijgt uw bestelling dan als colli of op een pallet geleverd.

Indien u rechtstreeks via onze webshop bestelt, worden de bezorgkosten apart gespecificeerd weergegeven. Het is ook mogelijk om via de mail te bestellen en alles van te voren goed af te stemmen. Hiervoor kunt u mailen naar info@badkamerexclusief.nl. Daarnaast is het mogelijk om vooraf telefonisch contact op te nemen. U kunt hiervoor bellen naar 0493-741011. We zien uw bestelling graag tegemoet!

Bezorging door DHL

Tot ongeveer 25 kg wordt uw bestelling bezorgd door een medewerker van DHL. De bezorging van uw bestelling vindt (normaal gesproken) plaats op de eerstvolgende werkdag nadat uw bestelling door DHL bij ons is opgehaald. U ontvangt van ons een track en trace nummer zodat u uw bestelling kunt volgen. De medewerker van DHL biedt uw bestelling tweemaal aan. De derde keer kunt u uw pakket bij een DHL-distributiepunt bij u in de buurt zelf ophalen.

Bezorging door Transportbedrijf Gebrs. Van Eijk

Wanneer u een groot of zwaar product (zwaarder dan 25 kg) heeft besteld, wordt deze in Nederland en België bezorgd door Transportbedrijf Gebr. Van Eijk of een partner van deze bezorgdienst. Deze bezorgingen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 07.30 en 18.00 uur. Bij een levering door transportbedrijf Gebr. van Eijk nemen we altijd contact met u op om samen een bezorgdag af te stemmen. Daarnaast zal Gebr. van Eijk op de bezorgdag 30 min voor aankomst telefonisch contact met u opnemen. U kunt eventueel ook vanaf 07.30 uur contact opnemen met een medewerker van Gebrs. van Eijk om af te stemmen wat de verwachte bezorgtijd is. Hiervoor kunt u bellen naar 0493-34 88 80. Gebrs. Van Eijk biedt uw zending eenmaal aan. Indien de medewerker uw zending niet bij u achter kan laten worden de verzendkosten nogmaals in rekening gebracht. De levering van uw bestelling vindt plaats tot de voordeur op de begane grond of zover met een elektrische palletwagen mogelijk is.

Let op: Voor bezorging in een groot deel van Amsterdam en op de Waddeneilanden moeten wij u een hoger bedrag rekenen aangezien onze transporteur daar niet mag bezorgen. Uw bestelling dient dan te worden doorgegeven aan een andere distributeur. De extra kosten bedragen dan € 40,00 excl. btw. Is er in uw straat of omgeving geen vrachtverkeer met truck en trailer mogelijk of toegestaan? Laat dit ons van te voren weten. Wellicht kunnen we daar samen, vooraf, een oplossing voor bedenken.

Bezorging door Transportservice Dachser

Wanneer u een groot of zwaar product (zwaarder dan 25 kilogram) heeft besteld, wordt deze in Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg bezorgd door Dachser. Als extra service wordt u vooraf door een medewerker van Dachser gebeld om een bezorgafspraak te maken. Dit is meestal twee of drie werkdagen nadat uw bestelling bij ons is opgehaald. De levering van uw bestelling vindt plaats met een elektrische palletwagen tot aan de voordeur op de begane grond.

Verzendkosten

 

Verzendmethode: Verzendkosten:
Afhalen Gratis
Nederland
Pakketpost Nederland incl. verzekerde waarde €9,50
Kleine pallet (ong. 60×80 cm.) Nederland € 39,50
Grote pallet Nederland € 49,50
België
Pakketpost België € 14,50
Kleine pallet (ong. 60×80 cm.) België € 47,50
Grote pallet België € 57,50
Duitsland
Pakketpost 0-25 kg. Duitsland € 14,50
Kleine pallet 50-100 kg. Duitsland € 69,50
Grote pallet >100 kg. Duitsland € 84,50
Luxemburg
Pakketpost 0-25 kg. Luxemburg € 19,50
Kleine pallet 50-100 kg. Luxemburg € 79,50
Grote pallet >100 kg. Luxemburg € 94,50
Oostenrijk
Pakketpost Oostenrijk € 32,50
Kleine pallet 50-100 kg. Oostenrijk € 94,50
Grote pallet >100 kg. Oostenrijk € 109,50
Bij het toevoegen van een product aan de winkelwagen
wordt direct de voordeligste verzendmethode getoond.
 

765 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

Hier vindt u de 5 meest recente reviews. Klik op de link hieronder om alle reviews te bekijken.

Overzichtelijke website

Snelle service

Yannic Durinckx

, 03-05-2024

zeer goed contact, snelle levering, product zoals beschreven

Het grootste voordeel is het ontbreken van nadelen

Mariusz Myszkowski

, 28-04-2024

Werkt perfect. Eenvoudig te monteren, schuifsysteem

Eenvoudig te monteren

Fred ten Haaf

, 04-04-2024

Neem contact met ons op
of bezoek onze showroom

Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Openingstijden

Maandag
10:00 tot 16:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 tot 16:30
Donderdag
10:00 tot 16:30
avond op afspraak
Vrijdag
10:00 tot 16:30
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten
alleen op afspraak
Erik van den Burg

Eigenaar

Martin Jeuken

Eigenaar

[]