Reviews

Goed

Goede informatie, korte lijnen en goede informatie over levering.

Verdonk

Zuid-Holland, 08-10-2021

Prima service

Duidelijke website en snelle levering

I.H. Pauw

Egmond Aan Zee, 08-10-2021

Terrazzo Wasbakken

Mooie producten en snelle levering

Diana Hunnekens

Kinrooi, 05-10-2021

Terrazzo waskom: prachtig

Mooie waskom. Vijf jaar geleden een identieke bewerkte gekocht. Blijft mooi. Chique uitstraling

GH Roebeling

Loenen, 01-10-2021

prima tijdig en vriendelijk

Jet Hangelbroek

Oosterbeek, 30-09-2021

Geweldige service

Persoonlijke aandacht. Het was geen enkel probleem de producten een aantal weken later te laten afleveren.

Ilse

, 28-09-2021

Prachtige terrazzo wasbak

Snelle levering, fijne communicatie en prachtig product. Ik ben er blij mee!

K Hartkamp

Uddel, 23-09-2021

Perfect!

Snelle levering, mooie tegels, aantrekkelijke prijzen.

Rick Wolsink

Zelhem, 05-09-2021

prima service

een fijn bedrijf met mooie producten, overzichtelijke website met goede info en zeer vlotte levering in degelijke verpakking. TOP

B.M. de Boer

Utrecht, 02-09-2021

.

Peter De Waele

Oostende, 31-08-2021

Supersnel en met zorg verpakt

De levering is supersnel en de tegels waren met zorg verpakt. Nu moeten we nog een keuze gaan maken, want het was een “ proefpakket” De tegels van kiezels en mozaïek zien er erg solide uit, stevig opgezet op een net én op papier, wat net meer stevigheid geeft aan de tegel. Mooie “volle” tegels.

A Verpaalen

Dordrecht, 23-08-2021

snelle levering

mooie degelijke spiegel, snelle levering, heel goed verpakt

M Rozestraten

Huizen, 22-08-2021

Top

Alles goed verlopen!

Tom Vernimme

Bonheiden, 21-08-2021

Review

Tevreden

WH

Roggel, 21-08-2021

Natuurstenen wasbakken

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Nette service en goed advies!

Firma Venema interieurs

IJsselstein, 19-08-2021

Pabble stones

Prima prijs/kwaliteit verhouding en snel en correct geleverd.

Ronny Langenkamp

Lemelerveld, 17-07-2021

Rigostep Skylt

Paul van Dael

Stramproy, 12-07-2021

Waskommen 2 stuks.

Bovengenoemde artikelen besteld bij Badkamerexclusief. Deze breekbare artikelen zijn uitstekend verpakt en werden keurig en volgens afspraak geleverd. Helemaal super!!

Martin G.

Sneek, 06-07-2021

TOPservice en snelle levering !!!

Zeer behulpzaam ! Waskom riviersteen besteld in late namiddag, dag daarop 's middags geleverd in België ! Supercorrecte en vriendelijke mensen ! Wasbakje zeer goed verpakt voor transport en briefje met onderhoudstips ook aanwezig !

Peggy N.

Willebroek, 06-07-2021

.

Prima service bij het uitzoeken van een badmeubel/waskom/kraan.

Robbert

, 29-06-2021

Snelle levering

Snelle levering van een heel mooi badmeubel

B. van der Molen

Enschede, 25-06-2021

Veel keuze, goede service

Erg behulpzaam bij het tonen van verschillende types rivierstenen waskommen. Een mooie set uitgekozen voor een heel redelijke prijs.

Jan Ermens

Amsterdam , 21-06-2021

wasbak

mooie wasbak ontvangen, nog niet gemonteerd. Goede levering in keurige doos en onderhoudsadvies erbij.

Frits Hakkesteegt

Heiloo, 20-06-2021

Top!

Snel geleverd en een mooi product! Ook erg goed geholpen met een aantal vragen via de telefoon.

Michelle

Eindhoven, 14-06-2021

Goed producten, goed service

K Chen

Veldhoven, 12-06-2021

Goede service

Prima service, mooie toilet meubel precies zoals op de site. Nette en snelle levering

G Van Stormbroek

Putten, 11-06-2021

Waskom

Prachtige waskom met wax als extra cadeautje . Snelle levering toppie

Sjee Brull

Maastricht, 09-06-2021

Snelle levering en mooie producten tegen een mooie prijs

snel besteld en snel geleverd en een mooi product tegen een zeer gunstige prijs

A.H. van der Van der Schagt

Sassenheim, 26-05-2021

Snelle service mooie producten

P Kreeftmeijer

Hilversum, 24-05-2021

Prachtig materiaal

Badkamer Exclusief levert super mooie spullen, hebben een fijne manier van communiceren en een duidelijke website!

Eline Bergen Henegouwen

Delfgauw, 23-05-2021

Goede en snelle levering

M van der Vos

Rotterdam, 22-05-2021

Positief verrast

Veronique

Utrecht, 21-05-2021

uitstekende service

Ik werd op de hoogte gesteld van mijn bestellingen de levering ervan. Snel geleverd in top conditie. zeer tevreden.

J.D. Vissers

IJsselstein, 15-05-2021

Badkamermeubel

Ben heel erg blij met Badkamer Exclusief: snelle levering van een heel mooi badkamermeubel. Je betaalt iets meer maar de kwaliteit is het echt heel goed! Een sieraad in mijn nieuwe badkamer.

S Koolbergen

Haarlem, 15-05-2021

Bestelling stenen

Snelle levering.

M.P.C. Snoeren

Tilburg, 15-05-2021

Perfecte service

Altijd snel geleverd

Leen

Heusden-zolder, 14-05-2021

Ophang beugel

Snelle en correcte levering

M Rietkerk

Purmerend, 13-05-2021

natuursteen wasbak

goede service en geheel volgens afspraak geleverd,

H. Stricker

Kortenhoef, 11-05-2021

bestelling tegels.

fijne winkel , mooie producten.

Vincent Peek

Ameide, 10-05-2021

service

Tijdens verzenden enkele stenen van de Mozaiekmatjes gebroken. Direct werden er nieuwe matjes gestuurd.

J Oomen

Eindhoven, 10-05-2021

Super klantvriendelijk

Na iets besteld te hebben dat toch niet paste kon ik het heel makkelijk terugsturen. Ook kreeg ik directe feedback op vragen en dat was ontzettend fijn! Aanrader.

Jesse Jop Jörg

Amsterdam, 10-05-2021

Zeer goede service

Wilde graag marmermozaiek op de vloer in badkamer. Op vragen kreeg ik zeer snel en uitgebreid antwoord en tips. Marmer is prachtig geworden.

A.m. Hamelink

Amstelveen, 09-05-2021

Top service!

Fam. v.d. Kerkhof

, 07-05-2021

Snelle levering en producten volgens beschrijving!

Mijn bestelde producten zijn supersnel geleverd, waren keurig ingepakt om beschadigingen te voorkomen.

B van der Woning

Woerden, 06-05-2021

Prima

Buiten de wat hoge verzendkosten was alles prima in order en snel en netjes verzorgd.

J.B.A. Jansen

Wageningen, 04-05-2021

Teak meubel

Vorig jaar in Someren een teak meubel gekocht, er was links een handdoekrek , maar moest zijn rechts, zonder problemen mochten we het omruilen....nog bedankt voor het mee denken!

P Splinter

Blokker, 03-05-2021

wastafel gekocht

ze hebben ons prima geholpen zowel telefonisch als in de shop wij zijn zeer tevreden en zouden ze jullie bij onze familie en vrienden aanbelvelen

Fam. Alberts

MAASBOMMEL, 26-04-2021

goed

top

Bart Schaper

Koudum, 26-04-2021

Uitstekend

Snelle levering, goede telefonisch bereikbaar en goed advies. Fijn om zaken mee te doen.

P Bontekoe

Ouddorp, 23-04-2021

Teakhouten spiegel

Vlotte levering. Zeer goede bescherming van de spiegel bij levering. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Zeer tevreden

Luc Gielen

Peer, 21-04-2021

communicatie

nog niet geïnstalleerd maar wel een super snelle service

F Cox

Tienhoven, 19-04-2021

Enorm fijn geholpen!

Sequoia Clinic

Eindhoven, 19-04-2021

Top

Prachtig. Het plaatje zoals het gevoegd is klopt met de werkelijkheid. Top

CSJ Dumas

Almere, 16-04-2021

Supersnelle en correcte service. Aanrader!!

Wij bestelden recent een prachtige natuurstenen waskom. Het contact hieromtrent met de verkoper verliep vlekkenloos en werd fantastisch opgevolgd. De levering werd ook perfect geregeld en verliep volledig volgens planning. De waskom is dan ook echt prachtig, volledig zoals deze beschreven en afgebeeld werd. Niets dan lof over BadkamerExclusief, een echte aanrader om mee samen te werken! Doe vooral zo verder!!! Dikke pluim!

Nathalie Spruyt

Schilde, 16-04-2021

Rivetstone waskommen

Via website besteld. Prettig telefonisch contact. Snelle levering in zorgvuldig beschermde verpakking. Zijn in het echt veel mooier dan foto kan tonen. Dank voor de goede service.

J.W. Willemsen

Obbicht, 16-04-2021

Prima

Prima bezorging en dito kwaliteit van de bestelde producten. Een aanrader!

Paula Ruijgrok

Haarlem, 14-04-2021

Snelle service

Fijne snelle service. Prima product.

Elles Nusman

Zwolle, 13-04-2021

Toppers

Goed verpakt aangekomen.

Henriette Vossenaar

's-Hertogenbosch, 07-04-2021

Levering waskommen

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

T. Tieken

Hengelo, 06-04-2021

Super content!

Alles kwam op de juiste dag aan. Bij plaatsing ontdekten we dat er een klein onderdeel ontbrak en dat werd de dag zelf nog naar ons opgestuurd! De dag nadien hadden we het! super goede service!

Peggy Possemiers

Gent, 04-04-2021

Wasbak natuursteen

Ondanks corona beperkingen en beperkte tijd werden we vriendelijk ontvangen, werd er de tijd genomen om uitleg te geven over onderhoud van de waskom en kregen we aanvullend onderhoudsmiddel mee. We zouden hier zeker terug komen.

PP Schreuder

Kampen, 30-03-2021

Mozaiektegel

J Oord

Deventer, 26-03-2021

Behulpzaam , kundig en inlevend

Bijzonder fijn geholpen bij Badkamer Exclusief, heel vrijblijvend en goed luisterend naar onze wensen. Prachtige rivierstenen waskommen en teakhouten badkamermeubels én goed advies! We konden de waskom gelijk meenemen, ook fijn.

Ine

Liessel, 25-03-2021

De service is top!

De service is top! In verband met Corona heb ik een afspraak gemaakt. In de winkel hebben ze mij goed geholpen en heb ik genoeg tijd gekregen om een goede keuze te maken.

Mevr. van der Heijden

ASTEN, 23-03-2021

perfect !

P Luyckx

Edegem, 23-03-2021

Mooiebadkamermeubels

Prachtige producten, wel zwaar!

M Elstgeest

Zutphen, 20-03-2021

uitstekend

alles was uitstekend gerregeld en de communicatie was uitmuntend. Alleen de vrachtauto waarin het meubel is gebracht was te groot om de levering tot aan de poort te leveren. Wij wonen in buitengebied, dus dat is iets om volgende keer rekening mee te houden. Groet, Jackie

JJM Smeets

Grathem, 20-03-2021

Super

Keurig en snel geleverd

Ingrid Baas

Breukelen, 19-03-2021

Mooie kast.

Super mooie kast. Goed verpakt en tevreden over bezorging.

Sia Niedorff

Oude Pekela, 18-03-2021

Top!

Reinigingsmaterialen voor natuursteen besteld. Snelle verzending, goede prijs, top!

Nick Bongartz

Roermond, 18-03-2021

Snelle service

10 jaar geleden de Terrazzo waskom TZS 028SL, begon nu gebruikersslijtage te zien, maar nog steeds super tevreden over de waskom, dus dezelfde opnieuw besteld. Zat samen met andere benodigdheden gelukkig nog in het assortiment. Snel geleverd en keurig ingepakt.

Nicky

Rotterdam, 17-03-2021

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering. Daarnaast zijn de producten van een goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden mee.

Rik

Amersfoort, 16-03-2021

Prachtige ervaring

Gemakkelijk besteld en uitstekende service erna!

B Visser-Awondatu

Ouddorp, 15-03-2021

Terrazzo Wastafel zwart

A. Veringa

Leersum, 15-03-2021

Moeizame start, maar super geregeld!

Helaas was mijn bestelling er ff tussendoor geschoten ivm drukte, maar toen ik met de klantenservice belde, had ik binnen enkele minuten 3 alternatieven waar ik uit kon kiezen in de mail én de volgende dag mijn waskom in huis! Hartelijk dank voor de snelle service en we zijn erg blij met onze rivierstenen waskom :-)

F Draaijer

Roswinkel, 11-03-2021

Aanrader!

Als ik één tip mag geven: jullie zijn niet heel goed te vinden als je googlet naar een houten badmeubel. Maar we hebben jullie gevonden en zijn er blij mee!

Danielle Van Der Steen

Holwerd, 11-03-2021

Mooi product

Mooi meubel. We hebben hem nog niet in gebruik, maar zeer tevreden over hoe het er uit ziet! Kan niet wachten om hem te gebruiken.

S. de Roode

Aalsmeer, 10-03-2021

Bekersifon besteld

Helemaal goed deze bestelling; makkelijk bestellen, goed op de hoogte gehouden van bestelling en sneller dan verwacht geleverd. Top!

R van Keulen

Zwolle, 08-03-2021

Top!

Top service en supersnelle levering!!

Samira El Mahaoui

Dendermonde, 07-03-2021

Zeer goede service

Vorige week heb ik een natuurstenen wasbak gekocht bij Badkamerexclusief. De bak werd snel en zeer goed verpakt geleverd. De service van het bedrijf verdient alle lof. We komen er zeker terug. Adriaan

Adriaan Van Gastel

Bergen op Zoom, 04-03-2021

bestelling

Snelle levering en exact zoals voorbeeld online. Prima

Am Krijger

Anna Paulowna, 02-03-2021

Super service!

Erg fijn snelle reactie en goede after sales ook! Dank.

R Thie

Amstelveen, 25-02-2021

Waskom

Mary Pors

Alblasserdam, 22-02-2021

Mozaiektegels

E. Pollet

Heikant, 18-02-2021

Tevreden

Niets aan toe te voegen! Waskommen zijn naar tevredenheid. Mega snelle levering. Zeker aan te raden!

Carolien Steketee

Kruiningen, 15-02-2021

Badkamermeubel

Klantvriendelijk, duidelijke uitleg en snelle reactie.

G.M. le Grand

Vlissingen, 13-02-2021

Tevreden!

Mej. Aster Meekers

Zemst, 12-02-2021

Badkamermeubel

We hebben het meubel besteld bij deze firma, en later ook nog een middel om het hout te beschermen. Het badmeubel kwam heel goed binnen, mede doordat het zeer goed verpakt was. Het zag er werkelijk prachtig uit en we zijn er erg blij mee. Nu staat het nog te wachten tot het opgehangen wordt maar ik twijfel er zeker niet aan dat het prachtig zal staan met de witte wanschapen erop. Ook de communicatie met de werknemer was erg fijn. Goed advies en erg aardig. Dit bedrijf is zeker aan te raden.

R.F.M. van den Broek

Delft, 11-02-2021

Perfect en klantvriendelijk

In deze periode met de lockdown, blijkt de ware aard van een bedrijf. Voor jullie echt perfect, klantvriendelijk en behulpzaam.

T.A. Pardoen

Lelystad, 10-02-2021

Perfect en klantvriendelijk

In deze periode met de lockdown, blijkt de ware aard van een bedrijf. Voor jullie echt perfect, klantvriendelijk en behulpzaam.

T.A. Pardoen

Lelystad, 10-02-2021

Perfect

Heel tevreden over de service en de bestelling. Ook de levering is heel snel! Zeker een aanrader!

Samira El Mahaoui

Dendermonde, 08-02-2021

Als je van puzzelen houdt.

Mooie houtjes voor in mijn badkamer/toilet. Kleedt mooi af.

C/E

Amsterdam, 06-02-2021

Badkamermeubel

Een prachtig meubel, en heel goed thuis aangekomen, mede door de zeer goede verpakking Nog een vraag gehad en deze telefonisch gedaan, zeer goede, aardige en deskundig advies gehad.

Ruud van den BRoek

Delft, 03-02-2021

waskom riviersteen

wij zij, heel blij met de riviersteen , snelle levering.

Andy De bie

Nijlen, 01-02-2021

Mozaïek tegels

Mooie mozaiektegel, goed te bevestigen en een fijne service, kon het dezelfde dag al ophalen.

Rafaela Teunissen

Ewijk, 29-01-2021

Puntgaaf en goed verzorgd

Wij bestelden een natuurstenen wasbak en die is perfect afgeleverd. Heel erg mooi is hij/zij.

M Van Sinttruije

Bergentheim, 28-01-2021

Behulpzaam

Lida

Arnhem, 26-01-2021

Behulpzaam

De mannen denken met je mee en zijn behulpzaam. Ik kon mijn tegels zelfs op zaterdag ophalen, en een nabestelling had ik binnen 24 uur in huis.

Lida

De Steeg, 25-01-2021

Mooie mozaïek, prima service

Niks op aan te merken!

Anne Hageman

Purmerend, 25-01-2021

Alles prima!

Mooie kwaliteit, goede communicatie en snel geleverd,

Bernard

Rijswijk, 19-01-2021

 

765 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

Hier vindt u de 5 meest recente reviews. Klik op de link hieronder om alle reviews te bekijken.

Goed

Goede informatie, korte lijnen en goede informatie over levering.

Verdonk

Zuid-Holland, 08-10-2021

Prima service

Duidelijke website en snelle levering

I.H. Pauw

Egmond Aan Zee, 08-10-2021

Terrazzo Wasbakken

Mooie producten en snelle levering

Diana Hunnekens

Kinrooi, 05-10-2021

Neem contact met ons op
of bezoek onze showroom

Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Openingstijden

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Wilt u op een ander tijdstip komen? Geen probleem, laat het ons even weten.

Erik van den Burg

Eigenaar

Martin Jeuken

Eigenaar