Reviews

Overzichtelijke website

Snelle service

Yannic Durinckx

, 03-05-2024

zeer goed contact, snelle levering, product zoals beschreven

Het grootste voordeel is het ontbreken van nadelen

Mariusz Myszkowski

, 28-04-2024

Werkt perfect. Eenvoudig te monteren, schuifsysteem

Eenvoudig te monteren

Fred ten Haaf

, 04-04-2024

Correcte, snelle afwikkeling.

Snel, duidelijk

Marco

, 11-03-2024

Heb kortgeleden de pebbeles wit gekocht voor mijn douchevloer en ben er zéér tevreden over. Staat erg mooi !! Hen alleen zelf de steentjes van de matten gehaalt daar ik het makkelijker vind om ze stuk voor stuk te leggen. Lekker geduld karweitje hahaha.

De pebbles zijn lekker plat en toch weer net te plat.

J.Bultstra

, 08-03-2024

Vlot na aanvraag een proefstukje grintmatje toegestuurd gekregen.

Duidelijk proefstukje. Prima prijs.

Peter SIEMERINK

, 06-03-2024

Keurige en duidelijke site, zeer snelle levering conform opgave

Duidelijke site, voordeur levering

Erik Bangert

, 04-03-2024

Super behulpzaam geholpen na wat twijfel over het te bestellen sample in vergelijking met de foto van de wasbak. Na contact gezocht te hebben via de telefoon via de mail een extra foto vanuit een andere hoek gekregen. Daarna direct besteld en persoonlijk contact over een lever moment naar keuze. Helemaal top!

Snel, kwaliteit en behulpzaam

J. Vos

, 28-02-2024

Prima aankoop snelle levering

Snelle levering

Ester K

, 23-02-2024

Mooie assortiment en goede ervaring

Leuke producten en snelle en nette verzending

Tessa van Helmondt

, 10-02-2024

Via internet heb ik een groot model waskom besteld. Echter bleek deze niet te gaan passen. Telefonisch contact gehad en de situatie uitgelegd. Ze hebben de bestelling gepauzeerd en mij de tijd gegeven om iets anders uit te zoeken. Dat zijn twee betonnen waskommen geworden die snel en zorgvuldig verpakt geleverd werden. Mooie kommen van hoge kwaliteit. Nette onderhouds beschrijving toegevoegd en tot onze verbazing een hoogwaardige afvoer-stop met druk functie, tevens met een betonnen kop. Heel blij mee!

Service van hoog niveau, soms ver te zoeken. Fijn dat dit er nog steeds is.

Bob van Dorp

, 04-01-2024

Zeer tevreden

Er is een goede communicatie tussen de klant en het bedrijf. Je wordt netjes en persoonlijk behandeld en je kan goed overleg met het bedrijf hebben over jouw aankoop.

Maarten de Hoog

, 04-01-2024

Mooie tegels

Simpele matten maar moderne uitstraling

Tamara Sergeant

, 11-12-2023

Prima

Snelle levering

Paulina De jong

, 28-11-2023

Alles verliep perfect, bij twijfel belde de firma me zelf op om alles uit te klaren

Stiptheid, gevoel van vertrouwen

Rudy Martin

, 17-11-2023

Wij hebben een waskom gekocht

De waskom is heel snel geleverd en was bijzonder goed verpakt verstuurd.

Annemiek van der Meijden

, 14-11-2023

fantastisch bedrijf! we werden zelfs gebeld of we niet liever een zwarte stop wilden en zeer snelle levering! Alle lof!

Meedenken, eerlijk en betrouwbaar

J van de Beek

, 20-10-2023

Fijne ervaring

Goede voorlichting, vriendelijke medewerkers

Peter van Oel

, 18-10-2023

Ik heb 2 wastafelkranen besteld, die op de website op voorraad stonden. De volgende dag kreeg ik een mailtje van een medewerker dat dit foutief op de website stond en als het een probleem was indien dit wat later geleverd zou zijn.

Scherpe prijzen Duidelijke communicatie

Rune Declercq

, 16-10-2023

conform afspraak

netjes en op tijd

ton gromotka

, 12-10-2023

Goed product scherpe prijs.

Erg fijn dat ik de tegels per stuk kan kopen.

Niels Van Dijk

, 29-08-2023

Zeer positief

Snelle levering

Dirk Moeyersoms

, 21-08-2023

Badkamer meubel gekocht voor een goede prijs wat keurig is afgeleverd.

Uniek ontwerp en afspraken worden goed nagekomen.

Oomen

, 16-08-2023

correcte levering; goede service; top kwaliteit

top kwaliteit

Joeri Gilon

, 08-08-2023

Terrazzo standing toilet sink

Good communication, very fast delivery, amazingly packet to protect the product

Sever Dzigurski

, 28-07-2023

Had wat problemen bij het bestellen maar is zeer snel en goed na wat mail contact afgehandeld.

zeer snelle response

Omar

, 29-06-2023

Zeer prettig

Snelle levering

Ronald Meijer

, 29-05-2023

Verzending pakketje liep 1° keer mis maar werd snel en correct opgelost. 2° verzending vrij vlot ontvangen, helaas verkeerde tegeltjes maar dat was geenszins hun fout maar had ik zelf niet goed gezien op foto artikel. De naam kreeg ik eerder door van een andere tegelhandel. Gezien slecht 2 tegeltjes natuursteen 30x30cm betrof (herstelling) was retour sturen onverantwoord daar artikel minder koste als de verzendkost.

Snel antwoord op mails. Vriendelijk en correct contact.

Stefan Vermeire

, 26-05-2023

Goed. Erg tevreden en zou er zo weer bestellen.

Goede informatievoorziening, vlotte verzending, goed verpakt

M

, 22-05-2023

Verkoop met aandacht en deskundigheid

Goed advies...

carlie Leenders

, 15-05-2023

Goede kwalitieten

Snel leverin

Nik

, 12-05-2023

Super fijn en heel blij mee!

Vriendelijke , en weten waar ze over hebben. Ook voor onderhoud van de wasbakken goeie uitleg.

R smeets

, 10-05-2023

Positief

Klantvriendelijk, behulpzaam

Linda De meij

, 06-05-2023

Heel persoonlijk en correct

Nemen de tijd voor je

Karin Van den Boom

, 21-04-2023

Ziet goed

Zeer correcte afhandeling

Raul

, 10-04-2023

Fijn

Snel contact via de mail

Karin Guijt

, 04-04-2023

zeer klantvriendelijk, goede kwaliteit.

goed bereikbaar, duidelijke site.

Alice

, 04-03-2023

Prettig professioneel contact. Prachtige wastafel. Vriendelijke en behulpzame meneer bij bezorgen.

Zie boven

Renate Naberhuis

, 03-03-2023

Prima

Persoonlijke hulp

Liselot

, 28-02-2023

levering mozaïek

Zeer goede en snelle service

Kim

, 02-02-2023

Mijn zoon was op zoek naar rivierstenen wastafel en vond hier een ruime keuze en hebben we daar twee besteld, die uniek zijn. Ook vonden we hier een mooie badkamermeubel met bijpassende kast.

Duidelijke site, mooie producten, snelle levering, waarbij je zelf aan kunt geven wanneer ze mogen leveren.

Janneke Smits

, 24-01-2023

Prima, snelle en juiste levering

komt afspraken na

Tineke van Wingerden

, 18-01-2023

Top product

Hoge kwaliteit

Ramses Lerou

, 17-01-2023

Wasbak gekocht, was niet compleet dus gebeld en vriendelijk te woord gestaan en snel opgelost. Ontbrekend product volgende dag in huis, met nog een hand geschreven briefje " sorry voor het ongemak"

Snelle levering

Chris Stalman

, 09-01-2023

Uitstekend

Kwaliteit, service, goede prijs

Karen Mirck

, 05-01-2023

zeer correcte afhandeling

snelle service

steve

, 04-01-2023

Heel goed!

10

Raha Naseri

, 04-01-2023

goed

snelle levering

Jan mathijs Kemerink

, 25-12-2022

Snelle goede bezorging

Mooie producten

Monica Disseldorp

, 12-12-2022

Ze hebben een mooie product geleverd en op een zeer vriendelijke en professionele afgeleverd.

exclusieve producten, prima service

Huijbregts

, 08-12-2022

heel fijn bedrijf helpen goed ook al doe je het via de webshop

snelheid en hulp

Rita Smit

, 06-12-2022

Super snelle goeie service. Ben zelfs nagebeld of ik de spoelbak de dag erna kon ontvangen. Of dat ok was. Dus sneller dan snel.

Makkelijk bestellen en goeie service

Rudy Hendriks natuursteen

, 10-11-2022

Duidelijk overzicht van de website, ook de proces van bestelen en leveren, verliep perfect

Correcte service en prijssetting

Ronnie de Ridder

, 08-11-2022

Top

Service gericht naar de klant

H.C.A.W. van den Bemt

Delft, 08-11-2022

Geen persoonlijk contact gehad alleen via internet besteld

Ik zocht pebbles deze via internet gevonden snel en netjes verpakt geleverd

AE

, 03-11-2022

Mooi assortiment voor een schappelijke prijs, voor 1 badkamer en 2 toiletten geslaagd voor het sanitair. Echter kwamen we er na de inruilperiode achter dat de levering niet helemaal juist was. Twee dezelfde spiegels met verlichting besteld, achteraf bleek eentje warm wit verlicht te zijn en de andere koel wit. We wachten nog op een nalevering van een onderdeel dat tijdelijk niet leverbaar was.

Goed geholpen in de showroom te Meppel

Tristan T.

, 24-10-2022

Meer dan tevreden Niet alleen zijn het teakhouten badkamermeubel en de kast van zeer goede kwaliteit en prachtig gemaakt- de communicatie (zowel mondeling als per mail) is uitmuntend

Zeer goede communicatie en heel betrokken Prachtige en unieke meubels

Michiel Sas

, 06-10-2022

Prima

Persoonlijk contact en vlotte levering

Marieke

, 06-10-2022

Super!

Fantastische service!

Archana

, 21-09-2022

Nette levering goed contact

Goede communicatie

Edwin van Niekerk

, 18-09-2022

netjes geleverd, wel langere levertijd dan verwacht maar goed op de hoogte gebracht

zeer mooie hardstenen wasbak

Angelique Sztabert

, 15-09-2022

Correcte levering van de bestelde terrastegels.

Goede communicatie en snelle levering.

Jan Bent van der

, 07-09-2022

Mooie kwaliteit en snelle levering

Veel keus Nette prijzen Goede kwaliteit Snelle verzending

Coen Van Der Pol

, 06-09-2022

Heel communicatief bedrijf, ik was daardoor erg positief verrast. Verder mooi product (waskom) gekocht, erg blij mee.

Zeer communicatief

Judith

, 06-09-2022

Prima. Lang gewacht maar wel op de hoogte gehouden.

Op de hoogte gehouden

Emiel Sturkenboom

, 05-09-2022

Snel en zeer vriendelijke mailcontact . Alles gewoon goed geregeld tot de bezorging toe .

Gewoon goed en duidelijk bedrijf

Ruud Schipperheijn

, 02-09-2022

Professioneel!

Professioneel verkoper.

Zbigniew Grzyb

, 16-08-2022

Online aankoop

Snel geleverd.. Nette prijs

Edwin Schothuis

, 09-08-2022

Prima bedrijf met mooie producten.

Supersnel geleverd door een hele vriendelijke jongen.

Monique Jaspers

, 27-07-2022

We hebben online onze badkamermeubels gekocht en geen moment spijt van gehad! De producten zijn nog mooier dan op de foto’s. Het teak hout is prachtig en de kommen erg mooi en ogen oersterk. De eigenaar heeft ons zelfs achteraf meermaals geholpen betreffende de onderhoudsproducten. Ik raad Badkamerexclusief nu aan al mijn vrienden aan:-) dankjulliewel!

Uitstekende service, kleur van de meubels, de uitstekende nazorg!

Irene

, 13-07-2022

Goed

Snelle levering

Sjoerd Blaauwgeers

, 07-07-2022

prima

snelle service

Frans van Schooten

, 30-06-2022

Hadden tegels besteld, en zou ze,zelf ophalen ivm planning. Per abuis waren de tegels toch opgestuurd. Dit werd me netjes en vriendelijk medegedeeld. Mijn aanbod om mee te betalen in de transportkosten werd afgewezen, onze fout niet jouw probleem. Kan niet anders zeggen dan een meer dan correct bedrijf waar vriendelijk en service hoog in het vaandel staat. Chapeau. Grtz Guido Vlek, vriendelijk en service gericht

Professioneel, vriendelijk en service gericht

Guido Vlek

, 27-06-2022

Goede en snelle communicatie, mooie producten. Snelle levering en goeie informatie mbt onderhout.

^^

Bas De wild

, 27-06-2022

Goede service

Vriendelijk, mooie producten, goede service

Samantha de weerd

, 24-06-2022

Prima

Goede respons op mijn wensen

John Stuart

, 23-06-2022

Ik heb drainagetegels besteld voor op mijn balkon. Ze zien er super mooi uit en waren eenvoudig te leggen. Wel had ik er een ondervloer bij nodig, dit stond helaas niet vermeld op de desbetreffende artikelpagina.

Goed bereikbaar, mooie producten, snelle levering, goede kwaliteit-prijs verhouding.

Marlies

, 22-06-2022

Super service

Er wordt met je mee gedacht

Theo Spee

, 22-06-2022

Vlotte service, snelle levering

Online bestellen

Debora Bols

, 17-06-2022

Winkel bezocht voor persoonlijk advies, daarna via webshop besteld.

Webshop, persoonlijk advies, ook meedenken na bestelling.

Jolanda Streekstra-van Lieshout

, 16-06-2022

Goede service

Heldere website, kwaliteit van de matjes

Marjo Giljam

, 15-06-2022

Online bestellen ging vlot, product zoals omschreven, goede prijs/kwaliteit.

Goede prijs/kwaliteit

July Van Malderen

, 13-06-2022

Heel fijn bedrijf met super service 👍🏼

Goede producten Vriendelijke medewerkers Snelle levering

Astrid Blezer

, 07-06-2022

Het product was goed. De verpakking is wel van veel plastic. Ik probeer zelf geen plastic te gebruiken en zero waste te leven. Begrijpelijk dat zo'n product een verpakking nodig heeft, maar er zijn ook andere materialen die wel afbreekbaar zijn.

Prima product

gijs

, 27-05-2022

duidelijk communicatie, snel antwoord op mail. Je kunt zelf aangeven wanneer je e.e.a geleverd wilt hebben.

zie boven

W.Musch

, 02-06-2022

Zeer goed!

correcte service

Vanbrabant Vanbrabant

, 30-05-2022

Geheel aangename ervaring. De communicatie verliep vlot en plezierig en de producten werden keurig verpakt, onbeschadigd geleverd op het afgesproken tijdstip.

Communicatie, zorgvuldigheid en stiptheid

Blokland

, 29-05-2022

Super

Vlotte afhandeling en correcte service.

Joost Vancompernolle

, 25-05-2022

Super! Ze reageren snel op geplaatste orders, levering is snel en bij een levering waar een gedeelte beschadigd geleverd werd wederom snel gereageerd en nieuwe toegestuurd gekregen.

Klantvriendelijkheid staat bij hen hoog in het vaandel

Jane Van der Zaan

, 19-05-2022

Online bestelling

Snel en geleverd en netjes ingepakt

Janni Schurink

, 16-05-2022

Goed

Communicatie

RVdM

, 04-05-2022

Makkelijk, correct alles degelijk ingepakt en

online shop is duidelijk met levertermijnen

stefan

, 04-05-2022

Goed

Supersnelle levering

Ivo Roks

, 03-05-2022

Wij werden hartelijk ontvangen, kregen alle tijd, informatie en advies

Mooie items en materialen, goede service

Marianne Boon

, 28-04-2022

Goed geholpen

Goede servies

Christiaan Bos

, 19-04-2022

Goed en toegankelijk. Werken goed en prettig mee.

Mooi product

M.R.R. Beeldsnijder

, 19-04-2022

Mooie tegels. Goede levering

Snelle levering

Carin Van Xanten

, 15-04-2022

Goede service

Snelle levering, mooi product, eerlijke prijs

Oskar van Goch

, 14-04-2022

Prima

zoals afgesproken

Perry Grondelle

, 11-04-2022

 

765 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

Hier vindt u de 5 meest recente reviews. Klik op de link hieronder om alle reviews te bekijken.

Overzichtelijke website

Snelle service

Yannic Durinckx

, 03-05-2024

zeer goed contact, snelle levering, product zoals beschreven

Het grootste voordeel is het ontbreken van nadelen

Mariusz Myszkowski

, 28-04-2024

Werkt perfect. Eenvoudig te monteren, schuifsysteem

Eenvoudig te monteren

Fred ten Haaf

, 04-04-2024

Neem contact met ons op
of bezoek onze showroom

Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Openingstijden

Maandag
10:00 tot 16:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 tot 16:30
Donderdag
10:00 tot 16:30
avond op afspraak
Vrijdag
10:00 tot 16:30
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten
alleen op afspraak
Erik van den Burg

Eigenaar

Martin Jeuken

Eigenaar

[]