&noscript=1 />

Houten spiegel

Bij BadkamerExclusief bieden we een groot assortiment houten spiegels aan. We bieden spiegels aan die gemaakt zijn van teakhout, drijfhout of sloophout. Onze houten spiegels kunnen een mooie toevoeging zijn in uw badkamer, maar daarnaast kunt u ze natuurlijk ook elders in uw huis ophangen.

Teakhouten Spiegelkast 75*60*12.5 cm.  299,50

Teakhouten Spiegelkast 75*60*12.5 cm.

Teakhouten spiegel 70x60x2 cm  139,50

Teakhouten spiegel 70x60x2 cm

Teakhouten spiegel 75x50x2 cm  139,50

Teakhouten spiegel 75x50x2 cm

Spiegel driftwood 40x40 cm.  64,50

Spiegel driftwood 40×40 cm.

Drijfhouten spiegel 50x50 cm.  74,50

Drijfhouten spiegel 50×50 cm.

Spiegel drijfhout diameter 60 cm.  87,50

Spiegel drijfhout diameter 60 cm.

Spiegel driftwood 120x70 cm.  149,50

Spiegel driftwood 120×70 cm.

Drijfhouten spiegel 140x70 cm.  174,50

Drijfhouten spiegel 140×70 cm.

Spiegel sloophout 160x80 cm.  199,50

Spiegel sloophout 160×80 cm.

Sloophouten spiegel 180x80 cm.  219,50

Sloophouten spiegel 180×80 cm.

De spiegels worden aangeboden in verschillende vormen en afmetingen zodat u nagenoeg altijd een spiegel in de perfecte maat kunt vinden.
Wilt u uw houten spiegel combineren met kastruimte? Dan is deze houten spiegelkast wellicht iets voor u!

Teakhouten spiegel

Onze teakhouten spiegels zijn door onszelf ontworpen en in Indonesië met de hand vervaardigd door echte vaklieden. Een teak spiegel is in diverse maten te verkrijgen.

Het teakhout voor onze spiegels is in Indonesië op een natuurlijke wijze gedroogd. De teakhouten bomen worden in de zagerij in schaaldelen gezaagd, waarna deze in de eigen natuurlijke omgeving langzaam worden gedroogd. Dit heeft als resultaat dat de kwaliteit van het teak optimaal blijft.

Een teakhouten spiegel is erg mooi in combinatie met een badkamermeubel uit teakhout. Wanneer u een spiegel van teakhout tegelijkertijd met een badkamermeubel van teakhout koopt, zorgen wij er voor dat de kleur en uitstraling van de spiegel goed bij het badkamermeubel past.

Wilt u uw spiegel ook kunnen gebruiken als opbergruimte? Houdt dan zeker onze teakhouten spiegelkasten in gedachten.

Onderhoud van een teakhouten spiegel

Het teakhout van onze spiegels is onbehandeld. Het teakhout van de spiegel hoeft niet persé te worden behandeld maar als u dit wilt raden we u aan om het teakhout te behandelen met Rigostep Skylt.

Drijfhout spiegel

Een drijfhout oftewel driftwood spiegel wordt door ons rechtstreeks uit Indonesië geïmporteerd. Deze spiegels worden in diverse vormen en afmetingen aangeboden. De meest voorkomende drijfhouten spiegels hebben een rechthoekige en robuuste lijst. Daarnaast bieden we vierkante en ronde drijfhout spiegels aan.

Een spiegel van drijfhout geeft uw badkamer een unieke uitstraling, maar daarnaast kan een drijfhouten spiegel ook dienen als echte eyecatcher in andere woonruimtes zoals uw hal, woonkamer of keuken.

Onderhoud van een drijfhouten spiegel

U kunt een drijfhouten spiegel afstoffen of stofzuigen met een borstel zuigmond. Daarnaast zou u ervoor kunnen kiezen om het hout van de spiegel te impregneren met Wood protect plus zodat het hout minder gevoelig is voor het opnemen van vuil en vocht.

Spiegel sloophout

Een spiegel van sloophout is een term die veel wordt gebruikt voor een drijfhouten spiegel. De sloophouten spiegels zijn afkomstig van het Indonesische eiland Bali.

Op Bali worden stukjes sloophout die aan het strand zijn aangespoeld door de plaatselijke bevolking uitgezocht en daarna handmatig verwerkt tot een unieke spiegel. Wanneer u kiest voor een spiegel met een sloophouten lijst draagt u hierdoor ook meteen een steentje bij aan het inkomen van enkele kleinschalige lokale ondernemers op Bali. Daarnaast is de spiegel ook duurzaam omdat deze voor ± 80% uit gerecyclede materialen bestaat.

Naast dat een sloophouten spiegel in de badkamer kan worden geplaatst, komt de spiegel ook goed tot zijn recht in het toilet of in andere woonruimtes.

Onderhoud van een spiegel van sloophout

Een sloophouten spiegel vergt dezelfde wijze van onderhoud als een drijfhouten spiegel. U kunt deze afstoffen of stofzuigen met een borstel zuigmond. Daarnaast zou u ervoor kunnen kiezen om het hout van de spiegel te impregneren met Wood protect plus zodat het hout minder gevoelig is voor het opnemen van vuil en vocht.

Houten spiegel kopen?

Heeft u een houten spiegel gezien die voldoet aan uw wensen? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen via onze webshop.

Wanneer u een teakhouten spiegel koopt in combinatie met een teakhouten badkamermeubel, dan zorgen wij er voor dat deze spiegel qua kleur en uitstraling goed bij het meubel past.

Neem gerust contact met ons op wanneer u nog vragen heeft. Wij helpen u graag verder!

 

765 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

Hier vindt u de 5 meest recente reviews. Klik op de link hieronder om alle reviews te bekijken.

Goed bedrijf. Nadat mijn wasbak door de bezorgdienst kapot geleverd werd kreeg ik meteen een nieuwe opgestuurd.

Komen afspraken naar en leveren vlug

Jem van Vugt

, 29-11-2021

Super ervaring gehad met dit bedrijf. Wij waren met spoed op zoek naar een badkamer kastje en gevonden bij dit bedrijf Goed contact gehad en levering was erg snel. Zeker 5 sterren waard.

Snelle levering

Frank Wigger

, 24-11-2021

Goed

Snelle service, goed verpakt

Ine Mulder

, 23-11-2021

Neem contact met ons op
of bezoek onze showroom

Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Openingstijden

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Wilt u op een ander tijdstip komen? Geen probleem, laat het ons even weten.

Erik van den Burg

Eigenaar

Martin Jeuken

Eigenaar