Telefoonnummer 0493-74 10 11

Houtstrips 2 / 2 Producten

Houtstrips uit teakhout, teakhouten wandpanelen

Onze stijlvolle handgemaakte teakhouten wandpanelen passen in elk interieur. Modern, landelijk of klassiek, de wandpanelen uit teakhout zijn altijd een echte eyecatcher. Daarnaast zorgen de houtpanelen uit teak ook voor een betere akoestiek in ruimtes. Alle teak houtstrips zijn met de hand vervaardigd uit kleine stukjes teak waardoor elk paneel weer uniek is. Het teakhout van de wandpanelen is afkomstig van meubelmakerijen, oude Javaanse huizen en oude vissersboten. De 3D muurpanelen uit teak zijn dus niet alleen geweldig mooi maar ook nog eens ecologisch verantwoord.

We hebben de twee populairste teakhouten strips in ons assortiment. Houtpanelen uit nieuw teak en uit gerecycled, oud, teak. De diverse teakhouten latjes worden bij elkaar gehouden door een netje wat aan de achterzijde is verlijmd. Ben creatief en laat u verrassen door de mogelijkheden van onze teakhouten wandpanelen.

Showroom

Van maandag tot en met zaterdag open van 11.00 - 15.00 uur. Wilt u buiten deze tijden komen, maak dan even een afspraak. Tel. 0493-741011 of per e-mail.

Voor onze openingstijden tussen Kerst en Nieuwjaar, klik hier.

Van ontwerp tot product

Al onze modellen zijn op maat ontworpen en ontwikkeld door BadkamerExclusief. Onze werkplaats in Indonesie maakt gebruik van authentieke traditionele methodes.

Meer informatie

Onze klanten geven ons een:

9.3star

Hieronder vindt u de 2 meest recente reviews. Klik op de link hieronder om alle reviews te bekijken.

Zwarte Waskommen

Zeer goede service, eerst gebeld. medewerker heeft zijn best gedaan om bijna 2 dezelfde kommen bij elkaar te zoeken, lastig want het is natuursteen. Maar...gelukt! Ze zijn werkelijk prachtig. Al met al zijn wij zeer tevreden alsmede het product als de service. Groet Edith Smit

Spiegel

Netjes en goed ingepakt is de spiegel bezorgd. Maar ik vind de bezorgkosten wel erg hoog voor 1 zo’n spiegel...( halen was geen optie...)