Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
Telefoonnummer 0493-74 10 11

Houtstrips 2 / 2 Producten

Houtstrips uit teakhout, teakhouten wandpanelen

Onze stijlvolle handgemaakte teakhouten wandpanelen passen in elk interieur. Modern, landelijk of klassiek, de wandpanelen uit teakhout zijn altijd een echte eyecatcher. Daarnaast zorgen de houtpanelen uit teak ook voor een betere akoestiek in ruimtes. Alle teak houtstrips zijn met de hand vervaardigd uit kleine stukjes teak waardoor elk paneel weer uniek is. Het teakhout van de wandpanelen is afkomstig van meubelmakerijen, oude Javaanse huizen en oude vissersboten. De 3D muurpanelen uit teak zijn dus niet alleen geweldig mooi maar ook nog eens ecologisch verantwoord.

We hebben de twee populairste teakhouten strips in ons assortiment. Houtpanelen uit nieuw teak en uit gerecycled, oud, teak. De diverse teakhouten latjes worden bij elkaar gehouden door een netje wat aan de achterzijde is verlijmd. Ben creatief en laat u verrassen door de mogelijkheden van onze teakhouten wandpanelen.

Showroom

Van maandag tot en met zaterdag open van 11.00 - 15.00 uur. Wilt u buiten deze tijden komen, maak dan even een afspraak. Tel. 0493-741011 of per e-mail.

Van ontwerp tot product

Al onze modellen zijn op maat ontworpen en ontwikkeld door BadkamerExclusief. Onze werkplaats in Indonesie maakt gebruik van authentieke traditionele methodes.

Meer informatie

Onze klanten geven ons een:

9.5star

Hieronder vindt u de 2 meest recente reviews. Klik op de link hieronder om alle reviews te bekijken.

levering wasbak

prima product en goede levering

Prettig contact en service.