Telefoonnummer 0493-74 10 11

Mozaïektegels 11 / 11 Producten

Mozaïektegels

Onze mozaïektegels zijn samengesteld uit getrommelde marmeren steentjes. Deze marmer mozaïektegels zijn op een netje verlijmd en dankzij het interlock passen alle zijden aan elkaar.

Daarmee ziet u verder ook geen rechte voegen lopen. Deze mozaïek tegels worden zowel op de vloer als op wanden aangebracht. Vanzelfsprekend is het mogelijk enkele kleuren tegels uit mozaïek te combineren. Daarbij is het mogelijk om de mozaïeksteentjes ook door te knippen. Het interlocksysteem is ook toegepast bij onze pebble stenen. Rivierkeitjes die op dezelfde wijze zijn verlijmd.

Meer informatie? Zie Mozaïektegels.

Showroom

Van maandag tot en met zaterdag open van 11.00 - 15.00 uur. Wilt u buiten deze tijden komen, maak dan even een afspraak. Tel. 0493-741011 of per e-mail.

Voor onze openingstijden tussen Kerst en Nieuwjaar, klik hier.

Van ontwerp tot product

Al onze modellen zijn op maat ontworpen en ontwikkeld door BadkamerExclusief. Onze werkplaats in Indonesie maakt gebruik van authentieke traditionele methodes.

Meer informatie

Onze klanten geven ons een:

9.3star

Hieronder vindt u de 2 meest recente reviews. Klik op de link hieronder om alle reviews te bekijken.

Zwarte Waskommen

Zeer goede service, eerst gebeld. medewerker heeft zijn best gedaan om bijna 2 dezelfde kommen bij elkaar te zoeken, lastig want het is natuursteen. Maar...gelukt! Ze zijn werkelijk prachtig. Al met al zijn wij zeer tevreden alsmede het product als de service. Groet Edith Smit

Spiegel

Netjes en goed ingepakt is de spiegel bezorgd. Maar ik vind de bezorgkosten wel erg hoog voor 1 zo’n spiegel...( halen was geen optie...)