Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Mozaïektegels.

Mozaïektegels

Onze mozaïektegels worden geproduceerd in Indonesië. De producent is een gevestigde naam op het gebied van marmeren mozaïektegels voor binnen en buiten. De producent heeft een jarenlange ervaring in het leveren van kwaliteitsproducten voor wereldwijde export.

Alle producten zijn met de hand gemaakt in Centraal Java, Indonesië. Het basismateriaal komt uit Sumatra, Java en Oost-Nusa Tenggara. Ze selecteren en gebruiken alleen de beste kwaliteit marmer, lime stenen en pebbles oftewel rivierstenen van gewaardeerde leveranciers waar ze al jaren zaken mee doen.

Nadat ze de basismaterialen hebben geselecteerd trommelen ze de stenen in hun bassins om ze te wassen en hierna te drogen. Ze trommelen al hun marmeren mozaïek en pebblestenen waardoor alle scherpe kantjes erop verdwijnen. De stenen zijn dan gereed om handmatig verlijmd te worden op netjes in standaard frames. Het plaatsen van de stenen met behulp van een frame op de netjes vergt veel tijd en getrainde ogen en handen. Om uiteindelijk te komen tot een goede balans tussen het visuele aspect in combinatie met het mozaïek effect. Onze mozaïektegels voor binnen zijn verlijmd op een netje. U hoeft zelf niet te puzzelen want dat hebben de medewerkers van onze producent in Indonesië al gedaan.

Ze passen altijd aan alle vier de zijdes. Komt het tijdens het leggen niet helemaal uit met hele tegels? Geen probleem. De laatste stukjes kunt u leggen met losse mozaïeksteentjes. Het is mogelijk om een mozaïektegel op maat te zagen met een tegelzaag. Een individueel steentje kan eventueel doorgeknipt worden met een tang.

Wij garanderen u dat al onze stenen producten van 100% natuurproducten zijn gemaakt en op geen enkele wijze met chemische middelen zijn bewerkt.

Mozaïektegels uit marmer

284 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.5

Hier vindt u de 5 meest recente reviews. Klik op de link hieronder om alle reviews te bekijken.

Bekijk alle reviews
 • Optimaal resultaat

  Ik had ontkalker gebruikt bij een chinees natuurstene wasbak en deze was helemaal wit uigedlagen. Door het opvolgen van het advies betreffende werkwijze en producten is de wasbak weer als nieuw.

 • Hardsteenolie

  Snelle levering

 • Toppers

  Goed en snel gelevert, zeer goede comunicatie ook ivm levering!!!

 • Super service

  Zelden zo’n vlotte levering en heldere communicatie meegemaakt. De bestelde waskom is werkelijk prachtig! Ik ben uiterster Eden!

 • Tevreden

  Super fijn geholpen . Een nette verzorgde winkel met veel keus.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

0493-74 10 11

Of bezoek onze showroom

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 11.00 tot
15.00 uur. Wilt u op een ander tijdstip komen? Neem dan contact
met ons op om samen een afspraak in te plannen.

Brugstraat 18
5712 AZ Someren
 • Erik van den Burg

  Eigenaar
 • Martin Jeuken

  Eigenaar
CAPTCHA Image