Telefoonnummer 0493-74 10 11

Teakhouten badkamermeubels 18 / 46 Producten

Teakhouten badkamermeubelen

Badkamermeubels uit teakhout voor mensen die een echt houten badmeubel wensen. Teak is een houtsoort met een strakke en dichte structuur. Onze badkamertafels, hoge badkamerkasten en teakhouten spiegels voelen zich helemaal thuis in een badkamerinterieur met een natuurlijke uitstraling.

Onze gehele collectie badkamermeubels uit teak is uitstekend te combineren met wasbakken en waskommen uit diverse materialen en, niet te vergeten, onze mozaïektegels en bijbehorende decoratie.

Alles direct uit eigen voorraad leverbaar. Bestel online of bezoek ons in Someren.

Showroom

Van maandag tot en met zaterdag open van 11.00 - 15.00 uur. Wilt u buiten deze tijden komen, maak dan even een afspraak. Tel. 0493-741011 of per e-mail.

Voor onze openingstijden tussen Kerst en Nieuwjaar, klik hier.

Van ontwerp tot product

Al onze modellen zijn op maat ontworpen en ontwikkeld door BadkamerExclusief. Onze werkplaats in Indonesie maakt gebruik van authentieke traditionele methodes.

Meer informatie

Onze klanten geven ons een:

9.3star

Hieronder vindt u de 2 meest recente reviews. Klik op de link hieronder om alle reviews te bekijken.

Zwarte Waskommen

Zeer goede service, eerst gebeld. medewerker heeft zijn best gedaan om bijna 2 dezelfde kommen bij elkaar te zoeken, lastig want het is natuursteen. Maar...gelukt! Ze zijn werkelijk prachtig. Al met al zijn wij zeer tevreden alsmede het product als de service. Groet Edith Smit

Spiegel

Netjes en goed ingepakt is de spiegel bezorgd. Maar ik vind de bezorgkosten wel erg hoog voor 1 zo’n spiegel...( halen was geen optie...)