Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Showroom geopend tussen 11.00 en 15.00 uur.

Houten spiegel

Bij BadkamerExclusief bieden we een groot assortiment houten spiegels aan. We bieden spiegels aan die gemaakt zijn van teakhout, drijfhout of sloophout. Onze houten spiegels kunnen een mooie toevoeging zijn in uw badkamer, maar daarnaast kunt u ze natuurlijk ook elders in uw huis ophangen. De spiegels worden aangeboden in verschillende vormen en afmetingen zodat u nagenoeg altijd een spiegel in de perfecte maat kunt vinden.

Wilt u uw houten spiegel combineren met kastruimte? Dan is deze houten spiegelkast wellicht iets voor u!

Teakhouten spiegel

Onze teakhouten spiegels zijn door onszelf ontworpen en in Indonesië met de hand vervaardigd door echte vaklieden. Een teak spiegel is in diverse maten te verkrijgen.

Het teakhout voor onze spiegels is in Indonesië op een natuurlijke wijze gedroogd. De teakhouten bomen worden in de zagerij in schaaldelen gezaagd, waarna deze in de eigen natuurlijke omgeving langzaam worden gedroogd. Dit heeft als resultaat dat de kwaliteit van het teak optimaal blijft.

Een teakhouten spiegel is erg mooi in combinatie met een badkamermeubel uit teakhout. Wanneer u een spiegel van teakhout tegelijkertijd met een badkamermeubel van teakhout koopt, zorgen wij er voor dat de kleur en uitstraling van de spiegel goed bij het badkamermeubel past.

Wilt u uw spiegel ook kunnen gebruiken als opbergruimte? Houdt dan zeker onze teakhouten spiegelkasten in gedachten.

Onderhoud van een teakhouten spiegel

Het teakhout van onze spiegels is onbehandeld. Het teakhout van de spiegel hoeft niet persé te worden behandeld maar als u dit wilt raden we u aan om het teakhout te behandelen met Rigostep Skylt.

Drijfhout spiegel

Een drijfhout oftewel driftwood spiegel wordt door ons rechtstreeks uit Indonesië geïmporteerd. Deze spiegels worden in diverse vormen en afmetingen aangeboden. De meest voorkomende drijfhouten spiegels hebben een rechthoekige en robuuste lijst. Daarnaast bieden we vierkante en ronde drijfhout spiegels aan.

Een spiegel van drijfhout geeft uw badkamer een unieke uitstraling, maar daarnaast kan een drijfhouten spiegel ook dienen als echte eyecatcher in andere woonruimtes zoals uw hal, woonkamer of keuken.

Onderhoud van een drijfhouten spiegel

U kunt een drijfhouten spiegel afstoffen of stofzuigen met een borstel zuigmond. Daarnaast zou u ervoor kunnen kiezen om het hout van de spiegel te impregneren met Wood protect plus zodat het hout minder gevoelig is voor het opnemen van vuil en vocht.

Spiegel sloophout

Een spiegel van sloophout is een term die veel wordt gebruikt voor een drijfhouten spiegel. De sloophouten spiegels zijn afkomstig van het Indonesische eiland Bali.

Op Bali worden stukjes sloophout die aan het strand zijn aangespoeld door de plaatselijke bevolking uitgezocht en daarna handmatig verwerkt tot een unieke spiegel. Wanneer u kiest voor een spiegel met een sloophouten lijst draagt u hierdoor ook meteen een steentje bij aan het inkomen van enkele kleinschalige lokale ondernemers op Bali. Daarnaast is de spiegel ook duurzaam omdat deze voor ± 80% uit gerecyclede materialen bestaat.

Naast dat een sloophouten spiegel in de badkamer kan worden geplaatst, komt de spiegel ook goed tot zijn recht in het toilet of in andere woonruimtes.

Onderhoud van een spiegel van sloophout

Een sloophouten spiegel vergt dezelfde wijze van onderhoud als een drijfhouten spiegel. U kunt deze afstoffen of stofzuigen met een borstel zuigmond. Daarnaast zou u ervoor kunnen kiezen om het hout van de spiegel te impregneren met Wood protect plus zodat het hout minder gevoelig is voor het opnemen van vuil en vocht.

Houten spiegel kopen?

Heeft u een houten spiegel gezien die voldoet aan uw wensen? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen via onze webshop.

Wanneer u een teakhouten spiegel koopt in combinatie met een teakhouten badkamermeubel, dan zorgen wij er voor dat deze spiegel qua kleur en uitstraling goed bij het meubel past.

Neem gerust contact met ons op wanneer u nog vragen heeft. Wij helpen u graag verder!

624 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.6

Hier vindt u de 5 meest recente reviews. Klik op de link hieronder om alle reviews te bekijken.

Bekijk alle reviews
 • Top

 • Service

  Snelle levering en vriendelijk!

 • Snelle levering

  Super snelle levering van onze tegels. Mailverkeer ging ook heel vlot, snel antwoordt. Ik twijfelde over bepaalde kiezels voor mijn mozaïek qua kleur. Toen hebben ze nieuwe foto’s gemaakt van de producten met verschillende achtergronden zodat ik wat beter de kleuren kon zien. Echt fijne service en levering.

 • Rivierstand wasbak

 • Gewoon top

  Top levering en goede info en top product

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

0493-74 10 11

Of bezoek onze showroom

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 11.00 tot
15.00 uur. Wilt u op een ander tijdstip komen? Neem dan contact
met ons op om samen een afspraak in te plannen.

Brugstraat 18
5712 AZ Someren
 • Erik van den Burg

  Eigenaar
 • Martin Jeuken

  Eigenaar