Telefoonnummer 0493-74 10 11

Kranen 17 / 17 Producten

Assortiment Kranen

We hebben een mooie selectie kranen gemaakt welke perfect is afgestemd op onze collectie waskommen, wasbakken en badkamermeubels. De kranen zijn van de vertrouwde merken; Paffoni, Grohe, Hans Grohe, Ideal Standard en Hansa.

Deze beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. In ons assortiment vindt u diverse kranen zoals; fonteinkranen, wand fonteinkranen, wand mengkranen, hoge waskom kranen en wastafel kranen. Alle kranen vallen onder een garantietermijn van 5 jaar.

Showroom

Van maandag tot en met zaterdag open van 11.00 - 15.00 uur. Wilt u buiten deze tijden komen, maak dan even een afspraak. Tel. 0493-741011 of per e-mail.

Voor onze openingstijden tussen Kerst en Nieuwjaar, klik hier.

Van ontwerp tot product

Al onze modellen zijn op maat ontworpen en ontwikkeld door BadkamerExclusief. Onze werkplaats in Indonesie maakt gebruik van authentieke traditionele methodes.

Meer informatie

Onze klanten geven ons een:

9.3star

Hieronder vindt u de 2 meest recente reviews. Klik op de link hieronder om alle reviews te bekijken.

Zwarte Waskommen

Zeer goede service, eerst gebeld. medewerker heeft zijn best gedaan om bijna 2 dezelfde kommen bij elkaar te zoeken, lastig want het is natuursteen. Maar...gelukt! Ze zijn werkelijk prachtig. Al met al zijn wij zeer tevreden alsmede het product als de service. Groet Edith Smit

Spiegel

Netjes en goed ingepakt is de spiegel bezorgd. Maar ik vind de bezorgkosten wel erg hoog voor 1 zo’n spiegel...( halen was geen optie...)